Topp 5 spill om havet

Spill om havet

Hvis du er glad i alt som har med hav og sjø å gjøre, kommer du til å like disse spillene med undersjøisk tema. Det sies at havdypet er klodens minst utforskede område, og det er fremdeles mange uoppdagede skapninger dypt under overflaten. Det som er sikkert er at det store mysteriet som er havet har inspirert både religion og myter, og fortsetter å fascinere menneskeheten.

Her har vi plukket ut våre topp 5 favorittspill med havtema. Disse kan du kose deg med enten du har satt sjøbein, eller er en landkrabbe.

  1. Lord of the Ocean

Senk deg ned i det smaragdgrønne vannet, og let etter legendariske skatter i Poseidons rike. Handlingen i dette spillet foregår i det uberørte havdypet, hvor du får se mystiske sjødyr, havfruer og sunkne skip. Spilleautomatens fem hjul ser ut som havets bølger, og symbolene viser Poseidon, gudinner og kister, i tillegg til de klassiske symbolene 10, J, Q, K og A. Spillet har 10 gevinstlinjer.

I Lord of the Ocean er det både wild- og scattersymboler som øker vinnrsjansene. Wild erstatter alle andre symboler bortsett fra scatter, og tre eller flere wildsymboler utløser 10 gratis spill. Det finnes også en helt spesiell gamblingrunde hvor du kan tippe på svart eller rødt for å doble gevinstene dine.

Klikk her for å spille Lord of the Ocean.

  1. Sea Hunter

Dette spillet passer godt for nybegynnere, fordi du kan begynne å satse for så lite som 0,05 i kreditt. Maksinnsats er 100.000, så her er det virkelig mulighet til å spille seg opp. Sea Hunter har tre hjul og fem gevinstlinjer, og mulighet til å fylle opp power up-barometeret for å utløse gevinster. I bakgrunnen kan du se undersjøiske skapninger som klovnefisk, rokker, blekkspruter og hvaler.

Klikk her for å spille Sea Hunter.

  1. Wild Seas

Wild Seas er basert på legenden om Anne Bonny, en kvinnelig, irsk pirat som seilte på de karibiske hav. Spillemaskinen har fem hjul som viser symboler av gull-, sølv- og bronsemynter, i tillegg til pirater. Også denne maskinen egner seg godt for nybegynnere, fordi innsatsen strekker seg fra så lite som 0,20 kreditt og opp til 100.000.

Det finnes tre forskjellige wildsymboler: Wild Seas-flagget erstatter symboler på en gevinstlinje, seilende skip flytter seg et hjul til venstre for hvert gratisspinn og Sticky Wild-kister dukker opp når et skip synker.

Klikk her for å spille Wild Seas.

  1. Viking Clash

Dette vikinginspirerte spillet har fem hjul og 25 gevinstlinjer. Det er to bonusfunksjoner som gjør at spillet skiller seg fra andre vikinginspirerte spill. Wild Ship-funksjonen kan aktiveres på hvilket som helst spinn, og legger til ekstra wilds eller utløser gratisspinn. Viking Battle Free Games-funksjonen utløses ved å lande tre eller flere røde katapultsymboler, og/eller grønne kanonsymboler.

Utformingen skiller seg også fra andre vikingautomater. Spillet har to separate femhjulere, slik at vinnersjansene dine er dobbelt så store. I bakgrunnen ser du vikingene seile på det åpne hav.

Klikk her for å spille Viking Clash.

  1. Uncharted Seas

Denne nye spilleautomaten har 5 hjul og hele 25 gevinstlinjer. Du reiser over det endeløset hav i søken etter verdifulle skatter. Spillet er inspirert av tidlige oppdagelsesreiser på havet, og hjulene har utforming som et nydelig kart fra middelalderen. Symbolene viser havfruer, skip, havets skapninger, solen, månen og stjernene. I bakgrunnen kan du høre bjeller, kanoner og torden.

Skipet er spillets jokersymbol, og kan dukke opp på de tre midterste hjulene for å danne kombinasjoner. Dersom du treffer tre eller fler kompasser, aktiverer du opptil 50 gratisspinn.

Klikk her for å spille Uncharted Seas.

Be the first to comment

Leave a Reply