På jakt etter storfangsten?

havfiske

Havfisketur

Nord-Norge er et av verdens beste utgangspunkter hvis du vil ut på jakt etter den store feite arktiske torsken. Som et av verdens rikeste fiskefelt kan du regne med å fange fisk som arktisk torsk, uer, lange, makrell, kveite eller sei på kroken og være sikker på å få med en fin fangst med hjem.

Selv om man er velkommen til å dra ut på egen hånd, anbefales det å dra ut med en lokal skipper som kan orientere om det lokale området og førsteklasses fiskeplasser.

En havfisketur er en perfekt gave til en som har alt, men som elsker å være ute i naturen og oppleve vær og vind.

Helikoptertur

Gjør deg klar for en opplevelse dere sent vil glemme! En helikoptertur over byen din er noe alle burde gjøre minst en gang i livet og vil gi deg mulighet til å se byen i et nytt og unikt perspektiv. Med en uforglemmelig utsikt over Norges vakreste byer vil du ha et minne for livet.

Dette er en unik opplevelsesgave som alle setter pris på. Dra med kompiser eller ta med familien en annerledes flytur. Det kiler i magen og følelsen av å fly et helikopter er noe alle burde få sjansen til.

Turene kan bli tilrettelagt etter ønske og dere får en dyktig guide og pilot som forteller dere masse informasjon om landskapet, området og andre ting dere kanskje ikke visste om byen deres.

Elverafting

Unn deg selv og kompisene et avbrekk fra den ellers kjedelige hverdagen med en rafting opplevelse i de brusende strykene i Sjoa! Pakkeløsninger er satt sammen for en komplett opplevelse, med varm lunsj inkludert før eventyret fortsetter videre ned strykene. Vanskelighetsgraden varierer etter hvor høy vannstanden er i Sjoa.

Dette er en opplevelse som gir deg et voldsomt adrenalinkick, og hvis du savner sommerfuglene i magen vil de garantert bli vekket til live igjen. Denne heldags opplevelsen er et godt gavetips for en som liker utendørsaktiviteter, men er også perfekt for vennegjengen eller utdrikningslaget.

Rafting er en bra aktivitet for teambuilding også. Dere vil bli gitt instrukser i padleteknikk, kommandoer og om hvordan dere skal samarbeide i flåten.

Arranger en fest 

Å arrangere en fest faller alltid i smak, og det behøver ikke være en spesiell anledning. En god fest for vennegjengen behøver heller ikke koste mye. Man kan spleise på lokale og tilbehør så blir det enkelt og rimelig for alle sammen.

Vil du slippe å gjøre alt arbeidet selv, kan det lønne seg å snakke med et eventbyrå. Da får du hele festligheten gjort på dine premisser, og du slipper alle bekymringer. Vår favoritt er Eventgarden som holder til like utenfor Oslo.

Nettsiden AktiviOslo har oversikt over de fleste selskapslokaler i Oslo, som blant annet Holmenkollen Park Hotell, Gamle Museet Selskapslokaler, Soria Moria og mange fler. AktiviOslo er derfor et godt utgangspunkt for planlegging av din neste fest, uansett om det er jubileum, bryllup, bursdag, julebord eller bare en vennefest.

Uansett er tiden moden for å begynne planleggingen av førjulsfester og julebord. Selskapslokaler og restauranter blir for fullbooket, så det kan lønne seg å være tidlig ute hvis du vil sikre deg det beste lokalet til din fest.

Skytebane

Leirdueskyting er en annerledes opplevelse kompisene dine vil digge!

Denne ”gentlemannsporten” er tilgjengelig for alle, ikke bare de som har jegerprøven i boks eller eier sin egen hagle. Alle, selv de som aldri har skutt med våpen før kan kose seg og ha det gøy på skytebanen. Denne aktiviteten krever god presisjon hvis man skal klare å treffe leirduene, men bare det å kjenne kraften fra haglen kan være spenning nok i seg selv.

Leirdueskyting finnes mange steder i Norge, men ikke alle tilbyr utlån av hagle. I Oslo kan du kontakte Løvenskiold banen, som kan arrangere private timer, eller bedriftsarrangementer. I Bergen kan du kontakte Åsane JFF for lignende arrangementer.

Hvis ikke store leirdueskyting er noe for deg, er det også mulighet å kontakte Oslo skytesenter, som er en innendørs skytebanebane hvor du kan arrangere pistolskyting med vanlig pistol eller Magnum revolver.

Be the first to comment

Leave a Reply